​Nyheder

Haverslev Sport & Kultur (02-06-2017)

KROGH MADSEN ARKITEKTER HAR VUNDET konkurrencen om den nye "Haverslev Sport & Kultur".

Den nye tilbygning binder det eksisterende sammen med en stor aula hvor der indbydes til ophold, med adgang til den eksisterende hal og den nye hal, samt andre funktioner såsom, fitness, spinning, e-sport, omklædning og børneområde.

Vi glæder os til samarbejdet.

BYGNINGSKONSTRUKTØRPRAKTIKANT SØGES (29-05-2017)

KROGH MADSEN ARKITEKTER A/S ønsker at være med til at bygge bro mellem studietiden og ‘det virkelige liv’, og vi tilbyder gerne praktikanter et spændende ophold på tegnestuen.

​Du vil komme til at arbejde på konkrete projekter i et team, hvor du får mulighed for at få både ansvar og support efter behov og faglig kunnen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Send en kort ansøgning med CV til:

KROGH MADSEN ARKITEKTER A/S | Jens Skadhauge

​Info@km-ark.dk | T 98621866

​EMNE: Bygningskonstruktørpraktikant​

Workshop ved "Folkemøde for unge 2017" (20-04-2017)

​Det første "Folkemøde for unge i Vesthimmerland 2017" løb af stablen, Torsdag d. 20/4, og i den forbindelse havde tegnestuen opstillet en workshop, der blev besøgt af kommunens 8- & 9- klasser.

Målet med denne workshop var , at de unge fik et indblik i livet som arkitekt, og kendskab til Krogh Madsen Arkitekter. Workshoppen gik ud på at få de unge til at tænke abstrakt og arbejde kreativt med netop denne tankegang.

Under workshoppen skulle der bygges en miniature model af et stykke hverdagsarkitektur – en pavillon. :) På nedestående billede viser et par elever stolt deres design frem.

Prækvalificeret til totalrenovering (11-04-2017)

​Som ét af i alt fem teams er tegnestuen som totalrådgiver sammen med Brix & Kamp som underrådgiver, blevet prækvalificeret til opgaven om en totalrenovering og ombygning af den eksisterende Løgstør skole. Den planlagte renovering har til formål at bringe skolen op på et moderne og tidssvarende niveau, herunder skal der ske en væsentlig opgradering af tagkonstruktion, ventilations kanaler, klimaskærm, inventar, gulve og indervægge mm. 

yderligere skal der renoveres på nogle af de udendørs anlæg langs facaderne.

I forbindelse med renoveringen vil der blive foretaget en ombygning og opgradering af et område på i alt 8800 m2 brutto.

Rejsegilde Airmaster Holding (7-04-2017)


​Krogh Madsen Arkitekter A/S har udarbejdet udvidelsen til Airmaster's fabrik i Aars, med HME - Byg & entrepenør, som totalentrepenøre og Svend Poulsen a/s som ingeniør. i den forbindelse var der inviteret til rejsegilde. 

Udvidelsen tilfører 1000 m2 til de eksisterende produktionslokaler, yderligere er der lavet ombygning på knap 300m2 af den eksisterende fabrikshal.

Rejsegilde Børnehaven Højtoften (17-01-2017)


​Krogh Madsen Arkitekter A/S har udarbejdet udvidelsen til børnehaven Højtoften i Aalestrup.
​I den forbindelse har der netop været afholdt rejsegilde.

Prækvalificeret til ny konkurrence (12-01-2017)


Krogh Madsen Arkitekter A/S er sammen med HP Byg A/S og Rambøll prækvalificeret til at skitsere et konkurrenceforslag til et nyt klatre- & styrke univers ved Aalborg sportshøjskole.

Vundet totalrådgivning af Møllehøjkolen (20.05.2015)

Krogh Madsen Arkitekter A/S har sammen med Stokvad Rådgivende Ingeniører A/S, vundet Totalrådgivning vedrørende til- og ombygning af Møllehøjskolen - Delaftale 2, Viborg Kommmune.

Vundet totalrådgivning af Løstrup Skole (19.05.2015)

Krogh Madsen Arkitekter A/S har sammen med Stokvad Rådgivende Ingeniører A/S, vundet Totalrådgivning vedrørende til- og ombygning af Løgstrup Skole - Delaftale 1, Viborg Kommmune

Beboerhus indviet (10.02.2015)

Beboerhuset på Bakkevej i Nørresundby blev indviet d. 7. februar. Beboerhuset er på 330 kvadratmeter og rummer bl.a. to festsale der tilsammen har plads til 70 gæster.

Ny hjemmeside (02.02.2015)

I forbindelse med navnskiftet til Krogh Madsen Arkitekter A/S, har vi valgt at oprette en ny hjemmeside. Hjemmesiden skal være med til at give fremtidige samarbejdere et indblik i firmaets historik og erfaring. Hjemmesiden bliver løbende opdateret med de nyeste, såvel som ældre projekter. Pga. det store antal projekter, vil det desværre tage noget tid at få alting opdateret. Kontakt os for at få yderligere oplysninger om et givet projekt.