Profil​

Krogh Madsen Arkitekter a/s blev etableret i 1966 som et lokalt forankret byggeteknisk rådgivningsfirma. I 2013 overtog man aktiviteterne fra Christensen & Rottbøll a/s og udvidede ved samme lejlighed medarbejderstaben med 4 mand.

Krogh Madsen Arkitekter a/s er et firma med lang tradition indenfor branchen og beskæftiger sig med planlægning, projektering, tilsyn ved og udførelse af alle former for byggeri endvidere udføres tilstandsrapporter, energimærker, skadesopgørelser bygherrerådgivning, alle former for konsulentvirksomhed ved byggeri samt medvirken som syns- og skønsmand.


Krogh Madsen Arkitekter a/s er et velrenommeret firma med en bred kundekreds af både offentlige institutioner, private kunder og erhvervsvirksomheder.
Gennem et tæt og loyalt samarbejde med vore kunder, bygherrer, myndigheder og samarbejdspartnere søger vi at medvirke til at sikre et godt og miljørigtigt byggeri, der opfylder bygherrens forventninger med hensyn til såvel kvalitet, arkitektur, økonomi og miljø påvirkninger før, under og efter udførelsen, uden derved at gå på kompromis med den byggetekniske kvalitet der sikrer bygninger med lang levetid og med minimal vedligeholdelse.​

Medarbejdere

Alle vores medarbejdere i virksomheden er veluddannede, og mange af dem har været i branchen i mange år, hvilket betyder at de har stor indsigt og erfaring.

Medarbejderstaben tæller p.t. 11 personer, som fordeler sig på følgende faglige områder arkitekter, bygningskonstruktører, byggeteknikere og administrativt personale.