Profil​

Firmaet blev etableret i 1966 som et lokalt forankret byggeteknisk rådgivningsfirma. Firmaet har altid arbejdet med lokale opgaver, og gør det stadig den dag i dag, selvom projekterne nu rækker over hele landet, med alt fra børnehaver, plejecentre ned til familieboligen.

Selvom firmaet og projekterne er vokset betydeligt siden 1966 er vores kerneværdier stadig de samme:

Kvalitet er i højsædet - Du vil altid opleve kvalitetsløsninger på projektet, med en kyndig vejledning fra design til udførelse. Vi fokuserer på den bygbare løsning.

Ærlighed og ordentlighed - Vi gør alt hvad vi kan for at opnå det bedste resultat og for at sikre et så gnidningsfrit forløb som muligt, hvilket vi gør gennem åbenhed uden skjulte agendaer.


Krogh Madsen Arkitekter a/s er et firma med lang tradition indenfor branchen og beskæftiger sig med planlægning, projektering, tilsyn ved og udførelse af alle former for byggeri. Desuden udføres tilstandsrapporter, energimærker, skadesopgørelser bygherrerådgivning, alle former for konsulentvirksomhed ved byggeri samt medvirken som syns- og skønsmand.

Krogh Madsen Arkitekter a/s er et velrenommeret firma med en bred kundekreds af både offentlige institutioner, private kunder og erhvervsvirksomheder. Vi har vundet en række første præmier i en række arkitektkonkurrencer. Heriblandt børnehaven Sandtuen, Duelunden plejecenter og Aars Kirkecenter.

Gennem et tæt og loyalt samarbejde med vore kunder, bygherrer, myndigheder og samarbejdspartnere søger vi at medvirke til at sikre et godt og miljørigtigt byggeri, der opfylder bygherrens forventninger med hensyn til såvel kvalitet, arkitektur, økonomi og miljøpåvirkninger før, under og efter udførelsen, uden derved at gå på kompromis med den byggetekniske kvalitet der sikrer bygninger med en lang levetid og med minimal vedligeholdelse. ​

Medarbejdere

Vores medarbejdere er veluddannede, med mange års erfaring over en bred række fag og baggrunde, hvilket giver en stor indsigt og erfaring.

Medarbejderstaben udgør 10-15 personer, som fordeler sig på følgende faglige områder arkitekter, bygningskonstruktører og byggeteknikere.