Vundet totalentreprise, med DGNB Guld certificering. 

Den nye daginstitution på Sandtuevej leger og interagere med børnene på mange niveauer. Udover at skabe trygge og overskuelige rammer for både børn og pædagoger, skaber det en lang række rammer og rum for børnene at lege og udforske. Om det er forskellige kroge at lege i, at se verdenen gennem en række af nye farver, eller være med til at dyrke og tilberede sin egen mad, vil denne bygning blive startskuddet på dannelsen af mange børn. Bygningen søger derved at skabe nysgerrighed og opmærksomhed hos de små.

Som en del af projektet, vil bygningen blive omgivet af et bølgende omsluttende landskab, der giver mulighed for en lang række af forskellige lege. Børnene har derfor mulighed for selv at skabe sin egen læring. Denne tilgang understøttes flere steder gennem byggeriet, hvor bland andet farvet dagslys skaber undren og unikke legemuligheder; med barnet som en aktiv del af denne læring.

Bygningen skaber et vartegn både gennem sin grønne profil, der spiller sammen med det omkringliggende landskab, som bliver etableret som en del af projektet. Bygningen kommer derfor gennem sine naturlige materialer til at spille sammen med den omkringliggende natur. I midten af byggeriet er forsamlingssalen placeret, der gennem sine farvede galspartier skaber en legende og ikonisk facade, der både kan ses fra ankomstsiden og legepladsen. Denne sal markerer hvor alle funktioner i huset mødes, både indvendigt og udvendigt.

Sammen med det store fokus på bæredygtighed, er dette byggeri på alle måder en bygning til den fremtidige generation.​